banner test

 

Lagutmaningen:

Nyhet! En av årets nyheter är Lagutmaningen: Lagtävlingen för företag, föreningar och kompisgäng. Gå ihop med vänner eller arbetskamrater och bilda ett lag! 3-5 personer får ingå i laget och det är de tre snabbaste tiderna som räknas ihop till en lagtid. Alla i laget måste deltaga på samma distans och det går bra att mixa damer och herrar. Samtliga deltagare i laget får en individuell tid, men laget får också en sammanlagd tid. OBS! Det går även bra med deltagare i laget som väljer ”utan tidtagning”, men laget kommer förstås i det fallet inte kunna få någon sammanlagd lagtid (om färre än tre i laget ej får en sluttid).

Laganmälan: Sker via fliken ovan: "Anmäl dig". 

 

Early Bird erbjudande för företag!  (Se bilden nedan). Fram till 15 jan 2018 är det möjligt att anmäla lag i företagsklassen för 200 kr per person! Anmälan sker genom mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., där antalet lag och fakturaadress ska anges. 

(Ordinarie anmälan för individuella deltagare och lag öppnar först 31/1 2018).

 

Ordinare anmälan: För klasserna Lag Öppen 5 km, Lag Öppen 10 km, Lag Företag 5 km och Lag Företag 10 km är ordinarie anmälan öppen under perioden 31/1-15/5. Anmälningsavgift: 250 kr per person. 

Efteranmälan: Fram till en timme innan start: 330 kr per person. Både för lag i Öppna klassen och för lag i Företagsklassen.

 

EarlyBird företag

sparbanken

kb logga

sportringen

ica maxi

IFK Kristianstad

infab

pluspraktik

GTlogo

Kagans buss

denorangeastaden

friskis

kristianstad

ARRANGÖR

Pan Kristianstad