banner test

Pan-Kristiantad är löpar- och orienteringsklubben som bl.a. arrangerar Kristianstad stadslopp, Åhus TrailRun och Hittaut Kristianstad. Klubben är även en aktiv friskvårdsarrangör som kan erbjuda olika typer av företagsaktiviteter med fokus på hälsa och träning. 

Oavsett vilket friskvårdsarbete som ditt företag väljer att satsa på, så tycker vi att det är superviktigt att ni har ett mål att sikta emot tillsammans! Det gemensamma målet svetsar samman gruppen, bidrar med viktig inspiration på vägen som i sin tur skapar den så viktiga kontinuiteten.

Sista lördagen i maj hålls Kristianstad stadslopp. - Se det som en final på vårens friskvårdsarbete! Ställ upp i loppet med era arbetskamrater - gå, jogga eller spring - tempot är inte det viktiga i sammanhanget, utan det är den sociala biten!

Till alla företagsledare vill vi slå ett extra slag för After Run. - Boka bord på någon av stans restauranger och fortsätt kvällen där efter avklarat lopp! Inte minst i år när Kulturnatten arrangeras samma dag som stadsloppet, så är förutsättningarna optimala för en trevlig kväll i stan efter loppet!

  

 

Grupp After Run

Boka bord på någon av stans restauranger för att göra upplevelsen komplett!

 

sparbanken

kb logga

sportringen

ica maxi

infab

Loggac4

pluspraktik

Kagans buss

friskis

kristianstad

samlogic

okq8
 

ARRANGÖR

Pan Kristianstad